Schimbări majore în traficul rutier din centrul orasului

Muncitorii de la Urbis Serv lucrează în apropierea Aleii Trandafirilor pentru instalarea unui semafor cu buton. Un astfel de dispozitiv va fi amplasat si în apropierea Palatului Comunal. Totodată, unul dintre sensurile giratorii amenajate temporar va dispărea.

În intersecţia dintre străzile Ostrovului şi Aleea Trandafirilor s-a circulat astăzi mai greu decât de obicei, din cauza unor lucrări la infrastructura rutieră. Au fost desfiinţate trecerile vechi de pietoni şi s-a montat un semafor cu buton în dreptul aleii de la Biserica Sfinţii Îngeri.

După finalizarea acestei lucrări, un alt semafor cu buton va fi amplasat în apropierea Palatului Comunal, zonă în care se vor modifica și regulile de circulație astfel încât să fie evitate ambuteiajele.

Totodată, unul dintre sensurile giratorii amenajate temporar în oraș va fi desființat. În condițiile valorilor de trafic foarte ridicate din zona centrală un astfel de dispoziitiv nu își arată utilitatea.

Astfel de modificări se vor mai efectua în mai multe puncte din oraș astfel încât la orele de vârf să nu se mai creeze ambuteiaje, iar circulația autovehiculelor să se desfășoare facil.

Până acum, în Buzău au fost montate 4 semafoare cu buton – pe Unirii, Spiru Haret, la Şcoala 1 şi la Gară.

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI