luni, 11 decembrie, 2023

Schimbări anunțate la vârful Prefecturii Buzău. Carmen Ichim își anunță intenția de a intra în politică

Schimbări anunțate la vârful Prefecturii Buzău. Carmen Ichim își anunță intenția de a intra în politică

Facebook
Twitter
Email

Prefectul județului Buzău a mărturisit într-o conferință de presă că a primit, zilele trecute, informații potrivit cărora schimbarea sa și a celorlalți prefecți numiți de guvernele PSD este o chestiune de zile sau chiar de ore, în cazul unora. În acest context, Carmen Ichim a anunțat că, în ianuarie 2020, va intra în politică. Ea nu a dezvăluit însă partidul către care se va îndrepta.

Unul dintre cei mai apreciați prefecți ai județului Buzău din ultimii 30 de ani, Carmen Ichim, a mărturisit că ar putea candida la o funcție publică, la nivelul administrației locale sau naționale, însă o decizie în acest sens va fi luată la momentul oportun.

Ea spune că nu își va da demisia din funcția de prefect, dar, în caz că va fi demisă prin decizie adoptată în ședință de guvern, în funcție de motivarea atașată deciziei, va ataca în instanță acest demers.

A doua zi după ce nu va mai ocupa funcția de prefect, Carmen Ichim se va întoarce la conducerea Gardei de Mediu Buzău, post suspendat în perioada cât a activat la Instituția Prefectului.

Ea spune că încă nu se știe cine ar putea fi noul prefect de Buzău, însă o variantă tot mai vehiculată este cea a actualului subprefect, Leonard Dimian, susținut de ALDE.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.