miercuri, 22 mai, 2024

Scandal monstru la Glodeanu Siliştea. Un tânăr de 29 de ani a fost înjunghiat de propriul tată

Scandal monstru la Glodeanu Siliştea. Un tânăr de 29 de ani a fost înjunghiat de propriul tată

Facebook
Twitter
Email

Un tânăr de 29 de ani, din comuna Glodeanu Siliştea, a fost internat de urgenţă la Spitalul Judeţean Buzău, după ce a fost înjunghiat de propriul tată. Incidentul s-a produs în week-end în curtea locuinţei familiei, pe fondul unor neînţelegeri dintre bărbatul de 54 de ani şi soţia acestuia. Poliţiştii au stabilit că cearta dinte cei doi a început de dimineaţă, când bărbatul şi-a ameninţat soţia cu cuţitul. Pentru că tânărul de 29 de ani ar fi intervenit în sprijinul mamei sale, suspectul şi-a înjunghiat fiul fără milă. Imediat, la faţa locului a sosit un echipaj din cadrul IPJ Buzău, care a demarat cercetările în acest caz.

Victima a fost internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău. Bărbatul de 54 de ani s-a ales cu dosar penal, iar încadrarea juridică a faptei urmează a fi stabilită în funcţie de concluziile medico-legale. Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi Postului de poliţie comunal Glodeanu Siliştea continuă cercetările, sub supravegherea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.