duminică, 24 septembrie, 2023

Scandal în Râmnicu Sărat. Un individ a intrat intenționat cu mașina într-un grup de bărbați care îl agresaseră

Scandal în Râmnicu Sărat. Un individ a intrat intenționat cu mașina într-un grup de bărbați care îl agresaseră

Facebook
Twitter
Email

Un incident șocant a avut loc, marți seară, în municipiul Râmnicu Sărat, pe strada Focșani. Un șofer ar fi intrat intenționat cu autoturismul într-un grup de bărbați, supărat că aceștia îl agresaseră.

Potrivit martorilor oculari, cu puțin înainte de ora 23.00, un individ a intrat într-o altercație cu un grup de persoane, pe strada Focșani din Râmnicu Sărat. În bătaie ar fi fost folosite inclusiv un topor și lopeți.

La un moment dat, victima a reușit să se elibereze și, fără să mai stea pe gânduri, s-a urcat la volanul propriului autoturism și a intrat intenționat în grupul de persoane violente din fața sa.

Mai multe echipaje de poliție și ambulanță au ajuns la fața locului pentru a acorda asistență victimelor. Cel puțin doi dintre bărbații loviți de mașină se aflau pe asfalt la momentul ajungerii echipajelor de la Ambulanță.

Deocamdată, autoritățile nu au furnizat informații suplimentare cu privire la numărul și gravitatea rănilor suferite de persoanele implicate. În prezent, se desfășoară o anchetă în vederea clarificării circumstanțelor precise ale incidentului.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.