VIDEO Scandal uriaș, cu mașini vandalizate și femei agresate. Protagonistul a fost doborât de un jandarm aflat în trecere

Mai mulți cetățeni care se aflau, în această după-amiază, pe Bulevardul Unirii Sud, au asistat împietriți la scenele de violență ale unui tânăr extrem de agitat. A apucat să avarieze trei autoturisme parcate în zonă și un bancomat. A agresat verbal și fizic mai multe femei, încercând să le deposedeze de bani, însă a fost potolit la timp de un jandarm aflat în timpul liber.

Evenimentul s-a produs în jurul orei 15.00, în zona Unirii Sud. Tânărul aflat în vădită stare de agitaţie a provocat distrugeri unui număr de trei maşini parcate în zonă, precum şi a unui ATM, concomitent cu agresarea fizică şi verbală a mai multor femei, încercând deposedarea de bani a unei persoane. Nu a apucat să își ia prada, pentru că a fost doborât de un jandarm aflat în afara orelor de program.

După ce l-a imobilizat pe scandalagiu, ofiţerul a cerut sprijinul echipei de intervenţie din cadrul Detaşamentului Mobil, care l-a încătuşat, l-a urcat în ambulaţă şi l-a dus la UPU. Se întocmesc documentele legale de sancţionare.

Fii Reporter