VIDEO Şapte persoane au ajuns la spital, după ce două mașini care circulau în acelaşi sens s-au ciocnit

Arhivă

Şapte persoane au ajuns, vineri noapte, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău, după ce două autoturisme care circulau în acelaşi sens de mers s-au ciocnit în momentul în care şoferul unuia dintre ele a încercat să întoarcă fără să se asigure.

Accidentul s-a produs în momentul în care şoferul unui autoturism Audi a vrut să întoarcă pe şoseaua de centură a municipiului Buzău, moment în care a fost lovit în partea laterală stângă de un autoturism Duster care se deplasa în acelaşi sens de mers.

În urma accidentului trei persoane din autoturismul Duster şi alte patru din autoturismul Audi au fost rănite şi transportate la spital.

Cel mai grav rănit a fost şoferul autoturismului Audi care a şi rămas încarcerat cu picioarele sub volanul autoturismului şi pentru scoaterea căruia a intervenit un echipaj de descarcerare.

Circulaţia pe şoseaua de centură a municipiului Buzău a fost oprită mai bine de două ore, timp în care maşinile aflate în tranzit au fost deviate prin oraş pentru a-şi putea continua drumul.

 

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI