marți, 30 mai, 2023

Săptămâna Europeană a Sportului, marcată la Buzău printr-o suită de competiții și activități extrașcolare

Săptămâna Europeană a Sportului, marcată la Buzău printr-o suită de competiții și activități extrașcolare

Facebook
Twitter
Email

Primăria Municipiului Buzău și SCM Gloria Buzău, prin secția Sportul pentru Toți, condusă de campioana olimpică Paula Ivan, vă invită să participați la Săptămâna Europeană a Sportului.

Aceste activități marchează începutul unei serii de activități menite să creasă dorința și accesul buzoienilor la activități sportive.

Deschidem terenurile de la școli pentru activități sportive extra-școlare, organizăm competiții sportive inter-școlare și organizăm activități sportive pentru toate categoriile de vârstă, în parcuri.

Vă invităm în perioada 23-30 septembrie să participați la o parte din activitățile ce vor deveni constante în orașul nostru!
#dațideveste

Parteneri ne sunt : Direcția Județeană pentru Sport Buzău, Inspectoratul Școlar Județean Buzău, Clubul Sportiv Școlar Buzău și Liceul cu Program Sportiv „Iolanda Balaș Soter” Buzău.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Cum să câștigi la un cazinou online?

Te-ai săturat să pierzi bani în cazinourile online? Cu atât de multe jocuri și strategii, cum îți poți spori oportunitățile de a ieși învingător? Jocurile câștigătoare oferă o experiență palpitantă,