joi, 29 februarie, 2024

Șanse mari de angajare pentru tinerii ingineri

Șanse mari de angajare pentru tinerii ingineri

Facebook
Twitter
Email

Număr record de slujbe oferite de angajatorii din județul Buzău pentru absolvenții de studii superioare, la Bursa Generală a Locurilor de Muncă, ce va avea loc vineri, 20 mai.

Firmele buzoiene caută tot mai mult specialiști care au absolvit o facultate tehnică, iar după mulți ani, Politehnica revine în atenție.

Mai precis, la bursa locurilor de muncă de la sfârșitul săptămânii, sunt oferite 26 de locuri de muncă pentru absolvenții cu studii superioare, iar 25 de slujbe sunt disponibile pentru profesii formate de Politehnică.

De altfel, mare parte din locurile de muncă vacante, care se adresează persoanelor cu studii superioare, vizează abilități tehnice și sunt adresate celor cu calificare profesională.

Bursa Generală a Locurilor de Muncă va avea loc vineri, 20 mai, începând cu ora 9.00 și se va desfășura în municipiile Buzău și Rm. Sărat și în orașele Pogoanele și Nehoiu.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.