marți, 30 mai, 2023

VIDEO Rupere de nori la Buzău: o creangă a căzut pe o mașină iar un copac a fost doborât de vânt în Parcul Crâng

VIDEO Rupere de nori la Buzău: o creangă a căzut pe o mașină iar un copac a fost doborât de vânt în Parcul Crâng

Facebook
Twitter
Email

O furtună puternică a lovit Buzăul în această după-amiază, iar câțiva arbori au fost doborâți la pământ, de vijelia puternică. O creangă ruptă dintr-un copac a căzut peste o mașină în Cartierul Micro 14, pompierii intervenin pentru degajarea zonei de resturile vegetale.

Pe raza municipiului, vântul care a suflat în rafale de peste 60 de kilometri pe oră a pus la pământ doi arbori stradali, unul în cartierul Micro 14 și altul în Parcul Crâng, pompierii intervenind pentru securizarea ambelor zone.

Precipitațiile au depășit cantitatea de 30 de litri pe metrul pătrat într-un timp foarte scurt, de aproximativ 30 de minute,  provocand inundarea mai multor străzi de la periferia municipiului fără însă ca traficul auto să fie afectat.

Din fericire furtuna nu s-a soldat cu pagube materiale sau cu persoane ranite.

Județul Buzău s-a aflat sub Cod Galben de vijelie  și ploi cu caracter de aversă până la ora 19.00.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Cum să câștigi la un cazinou online?

Te-ai săturat să pierzi bani în cazinourile online? Cu atât de multe jocuri și strategii, cum îți poți spori oportunitățile de a ieși învingător? Jocurile câștigătoare oferă o experiență palpitantă,