Ritual satanic într-un cămin studențesc din Ploieşti. O studentă din Buzău a tăiat gâtul unei pisici

Woman hand holding bloody knife

Un gest de o cruzime fără precedent s-a petrecut, zilele trecute, într-unul dintre căminele studențești din Ploieşti. O tânără de 19 ani, din Buzău, a tăiat gâtul unei pisici, chiar în camera de cămin, posibil într-un ritual satanic.

Mara S., din comuna Săpoca, judeţul Buzău, este studentă în primul an la Universitatea Petrol Gaze din Ploieşti. Actul său de o cruzime extremă s-a petrecut chiar în camera de cămin din campusul universităţii, în noaptea de 20 spre 21 noiembrie.

- Promo -

Fapta a fost descoperită de către colega de cameră a fetei care a alertat administratorul căminului. Poliţiştii, chemaţi la faţa locului de către reprezentanții campusului, au confirmat că acuzaţiile sunt reale.

Echipajul de poliţie care a făcut cercetările a găsit în camera în care era cazată tânăra două cuţite de bucătărie pătate de sânge şi care mai aveau urme din blana pisicii omorâte. Cadavrul decapitat al pisicii a fost găsit în curtea din spatele căminului.

Fata le-ar fi declarat poliţiştilor că intenţia ei a fost să preleveze sângele pentru ”analize medicale” pentru că ar avea cunoştinţe medicale.

Colegii fetei vorbesc chiar despre o practică ritualică ”malefică”, buzoianca fiind cunoscută pentru comportamentul bizar. Ea este acum cercetată penal pentru cruzime asupra animalelor, dar a fost lăsată în libertate.

Fii Reporter