miercuri, 31 mai, 2023

Rezultate Evaluare Naţională 2022. Buzăul are nouă elevi cu media 10 la examen

Rezultate Evaluare Naţională 2022. Buzăul are nouă elevi cu media 10 la examen

Facebook
Twitter
Email

Rezultatele de la Evaluarea Naţională 2022 au fost publicate, în format anonimizat, pe site-ul evaluare.edu.ro. Nouă buzoieni au luat 10 la Evaluarea Națională.

Nouă absolvenți de dimnaziu din județul Buzău au obținut media 10 la Evaluarea Națională. Șapte dintre ei provin din instituții de învățământ din municipiul Buzău, iar doi, din municipiul Râmnicu Sărat.

Doi dintre elevii de 10 au absolvit Colegiul Național „B.P. Hasdeu”, alți doi provin din Școala Gimnazială „Aviator Mircea T. Bădulescu”, doi sunt de la Școala Gimnazială nr. 11, alți doi sunt absolvenți ai Școlii Gimnaziale nr. 1 Râmnicu Sărat și un elev a terminat Colegiul Național Pedagogic „Spiru Haret”.

Cea mai mică notă, 1.27, aparține unui absolvent al Școlii Gimnaziale „Dr. Ilie Pavel” din Râmnicu Sărat. Opt absolvenți s-au prezentat doar la una dintre cele două probe, șapte la Română și unul la Matematică. La nivelul județului, s-au înregistrat 164 absenți la ambele probe.

Un număr de 2.671 candidați din 3.391 înscriși au obținut medii peste 5.00, ceea ce înseamnă un raport de 79 la sută.

Când pot depune contestaţie la Evaluare Naţională 2021 şi care este procedura

Contestaţiile pot fi depuse în zilele de 23, respectiv 34 iunie, atât fizic cât şi prin mijloace electronice. Cererea de contestaţie va fi însoţită de o declaraţie-tip, în care candidatul menţionează faptul că a luat la cunoştinţă că nota acordată ca urmare a soluţionării contestaţiei poate modifica, după caz, nota iniţială, prin creştere sau descreştere.

Potrivit Ministerului Educaţiei, rezultatele finale vor fi afişate în data de 30 iunie.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Cum să câștigi la un cazinou online?

Te-ai săturat să pierzi bani în cazinourile online? Cu atât de multe jocuri și strategii, cum îți poți spori oportunitățile de a ieși învingător? Jocurile câștigătoare oferă o experiență palpitantă,