Revoltă a tarabagiilor față de polițiștii locali care patrulau în Piața Centrală

Foto Valentin Corcodel

A fost mare scandal, luni după-amiază, în Piața Centrală. Cearta s-a purtat între tarabagii și polițiștii locali care patrulau prin piață. Scânteia a pornit după ce echipa de la ordine publică le-a atras atenția unor vânzători din zona fructelor și legumelor să își restrângă suprafața de expunere a mărfii.

Comercianții le-au reproșat polițiștilor locali că din exces de zel se leagă de amănunte, precum depășirea cu câțiva zeci de centimetri a spațiului închiriat. Oamenii au spus că nu merită un astfel de tratament pentru că și-așa sunt împovărați de taze prea mari, de aproape 400 de lei lunar pe taraba închiriată, în schimbul unor condiții improprii comerțului cu produse proaspete.

Pentru a calma spiritele, echipajul de la ordine publică a primit rapid sprijinul grupei mobile de la Poliția Locală. După 15 minute de țipete și vociferări, comercianții s-au calmat însă sunt hotărâți să își expună doleanțele administratorului societății Piețe, Târguri și Oboare. Ei vor condiții mai bune, pe măsura chiriei care le este percepută.

Fii Reporter


Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau