duminică, 19 mai, 2024

Regia de termoficare a început livrarea agentului termic la Buzău

Regia de termoficare a început livrarea agentului termic la Buzău

Facebook
Twitter
Email

Odată cu răcirea accentuată a vremii, Regia Autonomă Municipală a decis să livreze la cerere energie termică buzoienilor racordaţi la sistemul centralizat. Măsura a fost luată încă de astăzi pentru ca abonaţii RAM să poată face faţă temperaturilor scăzute anunţate până la sfârşitul săptămânii. “Nici nu ne aşteptam la o aşa avalanşă mare de cereri pentru furnizarea agentului termic. Noi oricum suntem pregătiţi să furnizăm căldură în orice moment şi ca atare caloriferele au început să se încălzească de astăzi. Oricum asociaţiile de proprietari îşi pot regla singure programul de furnizare, nu avem nicio problemă în acest sens”, ne-a declarat directorul RAM Buzău, Constantin Tacea.

Tot astăzi, regia de termoficare a început să livreze căldură către toate şcolille, liceele şi grădiniţile din oraş.Totodată, conducerea RAM Buzău spune că starea vremii ar putea determina oprirea furnizării energiei termice la începutul săptămânii viitoare când sunt aşteptate temeraturi apropiate de limitele normale.

La Buzău, sunt aşteptate, în noaptea de joi spre vineri, temperaturi la limita pragului de îngheţ.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.