luni, 15 iulie, 2024

Referendumul a picat. Primarul Buzăului: ”Mulțumesc din tot sufletul buzoienilor ce și-au sacrificat timpul lor pentru a veni la vot”

Referendumul a picat. Primarul Buzăului: ”Mulțumesc din tot sufletul buzoienilor ce și-au sacrificat timpul lor pentru a veni la vot”

Facebook
Twitter
Email

Referendumul privind unirea Buzăului cu Ținteștiul s-a încheiat cu un eșec provocat de prezența extrem de slabă la urne înregistrată la nivelul municipiului Buzău. La Țintești, procentul de participare a depășit pragul de validare, însă în zadar.

Duminică noapte, la închiderea secțiilor de votare, se prezentaseră la urne 11.514 buzoieni dintr-un total de 107.756 înscriși pe listele electorale permanente, adică 10,68 la sută.

În comuna Țintești, însă, situația a fost total diferită. Au votat 1.548 cetățeni dintr-un total de 3.597 înscriși pe listele electorale permanente, respectiv 40,03 la sută.

Într-o postare pe pagina sa oficială de Facebook, publicată la ora 23.00, imediat după închiderea secțiilor de votare, primarul Constantin Toma le-a mulțumit buzoienilor care au ieșit duminică la vot.

”Începând de mâine, împreună cu echipa mea, vom munci, ca și până acum, să vă îmbunătățim viața de zi cu zi și să identificăm și să derulăm cât mai multe proiecte ce pot schimba în bine viitorul orașului nostru. (…) Mulțumesc din tot sufletul buzoienilor ce și-au sacrificat timpul lor pentru a veni la vot, crezând, ca și mine, în acest proiect!”, a scris primarul Constantin Toma.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.