vineri, 12 iulie, 2024

Recompense pentru elevii de 10 ai Buzăului, de la Consiliul Județean

Recompense pentru elevii de 10 ai Buzăului, de la Consiliul Județean

Facebook
Twitter
Email

Anul acesta, în județul Buzău, 17 absolvenți de clasa a VIII-a au obținut media maximă la Evaluarea Națională. Elevii de 10 ai Buzăului au fost premiați de către conduerea Consiliul Județean Buzău, în cadrul unei festivități.

Fiecare elev din județ care a obținut media 10 la examenele de Evaluare Națională a primit o diplomă de excelență și a fost recompensat cu câte 4.000 de lei. Elevii premiați, dar și părinții, s-au bucurat că munca asiduă și rezultatul de excepție le-au fost recompensate și în acest fel.

Unl dintre elevii premiați este o tânără din comuna Bisoca. Fără meditații dar conștiincioasă și foarte atentă la orele de curs, Daria a reușit să obțină media maximă la Evaluarea Națională.

Nota maximă la Evaluarea Națională a obținut și Iulia, o tânără din municipiul Rm. Sărat. Iulia, viitoare hasdeiană, spune că au meritat pe deplin sacrificiile pe care le-a făcut în ultimii ani pentru a ajunge unul dintre elevii de top ai țării.

Sumele acordate elevilor buzoieni cu media 10 la Evaluarea Națională au fost cuprinse într-un proiect de hotărâre care a fost adoptat de Consiliul Județean Buzău, în cadrul ședinței de îndată de vineri, care a precedat momentul festiv. Proiectul prevede recompense atât pentru foștii gimnaziști, cât și pentru candidații la Bacalaureat, însă, din păcate, niciun elev din județ nu a obțibut media maximă la examenul maturității.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.