joi, 29 februarie, 2024

Ramon a fost reținut pentru că și-a amenințat prietenii care au îndrăznit să nu-l invite la un chef cu Salam

Ramon a fost reținut pentru că și-a amenințat prietenii care au îndrăznit să nu-l invite la un chef cu Salam

Facebook
Twitter
Email

Un buzoian de 47 de ani, din Râmnicu Sărat, a fost reținut de polițiști la scurt timp după ce a postat pe Facebook amenințări cu bătaia și injurii la adresa unor prieteni, dezamăgit că aceștia nu l-au invitat la petrecerea de Paște. Ramon G. și-a ieșit din fire mai ales când a auzit că idolul său, Florin Salam, a fost vedeta chefului pe care l-a ratat.

Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Buzău, marți, 18 aprilie 2023, în urma materialului probator administrat, poliţiştii au reţinut un râmnicean pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ameninţare.

„În urma imaginilor apărute în spațiul public, în care un utilizator al unei rețele de socializare a postat un mesaj scris prin care adresa ameninţări mai multor persoane, polițiștii s-au sesizat din oficiu și au demarat cercetări”, se arată în informarea IPJ Buzău.

Polițiștii au identificat și depistat persoana care ar fi adresat ameninţările, fiind vorba de un bărbat de 47 de ani, din municipiul Râmnicu Sărat, care ar fi postat mesajul în ziua de 18 aprilie 2023. Râmniceanul Ramon G. a fost reţinut la scurt timp după ce a postat ameninţările adresate mai multor prieteni, patru indivizi din comuna Râmnicelu, cu vârste cuprinse între 22 şi 38 de ani.

Acesta a auzit că, de Paște, amicii săi au organizat o mare petrecere cu manele, la care a cântat Florin Salam. Pentru că nu a fost invitat, Ramon a decis să le transmită amicilor săi că, pentru tupeul lor, aceștia nu merită altceva decât bătaia, atunci când drumurile lor se vor intersecta, și o ploaie de înjurături. Gestul acestuia a fost imediat taxat de amicii săi dar și de polițiști.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.