PSD-istul Lucian Romaşcanu critică limbajul suburban folosit de senatorul PNL Teodor Atanasiu: NU cred, sincer, că buzoienii au un minim motiv să voteze asemenea oameni!

Candidatul PSD Buzău pentru Senat, Lucian Romaşcanu, a taxat, vineri, pe reţeaua de socializare Facebook, exprimarea de mahala folosită de senatorul PNL Teodor Atanasiu,  într-o emisiune electorală difuzată pe un post de televiziune local.

„Din pacate, sirul aberatiilor d-lui candidat din Cugir al PNL Tase Atanasiu continua, in sfidarea adevarului si a bunului-simt. Dupa incercarea de a se valida in Buzau frecandu-si putin sacoul de soclul statuii lui Nicu Constantinescu, legendarul primar al Buzaului, iata ca i-au venit si alte idei.
Ieri a produs niste acuze pe cat de false pe atat de grave la adresa unor candidati ai PSD, iar apoi a ajuns cu discursul in toaletele de la tara pe care le pomenea acum ceva vreme. Legat de banii pentru subventionarea gigacaloriei s-a exprimat astfel: *…domnul Toma, de unde ar fi adus ei bani, de la ma-sa de acasa?*.

Haideti sa facem o trecere in revista a personajului Tase A; iarasi, la cererea dumnealui, caci daca si-ar fi controlat exprimarea ar fi avut un weekend linistit. Sigur, fara vreo victorie electorala, dar linistit.

Deci:

a) Cand Tase A. era sef la AVAS:

* Dorin Bisboaca, cumnat, era expert financiar la Directia de Control

* Nicusor Mihai, fin, era director general in cadrul AVAS

* si Dorin si Nicusor erau membri in diverse CA-uri ale unor companii din subordinea AVAS

* Laura Atanasiu Bijboaca, sotie, angajat ASF

b) Cand Tase A. era Ministrul Apararii (si dupa)

* Dorin Bisboaca, cumnat, era sef serviciu la APIA

* Nicusor Mihai, fin, director comercial ROMARM (din aceasta pozitie a fost preluat usor de DNA pentru abuz in serviciu)

NU cred, sincer, ca buzoienii au un minim motiv sa voteze asemenea oameni sa-i reprezinte in Parlamentul Romaniei. Mai multe si mai profunde in articolul atasat: http://bit.ly/2haZZHj”, a scris pe pagina sa de Facebook Lucian Romascanu, candidat PSD pentru Senat.

Fii Reporter