sâmbătă, 15 iunie, 2024

PSD Buzău încurajează oamenii să renunțe la mijloacele de transport poluante

PSD Buzău încurajează oamenii să renunțe la mijloacele de transport poluante

Facebook
Twitter
Email

Social democrații buzoieni au marcat și astăzi Vinerea Verde. De această dată au ales să încurajeze oamenii să renunțe la mijloacele de mijloacele de transport poluante, prin înlocuirea autoturismelor personale cu mijloace alternative de transport ori mersul pe jos, cu scopul reducerii poluării mediului înconjurător.

La campanie s-au alăturat deputatul Laurențiu Țepeluș, primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, viceprimarul municipiului Buzău, Oana Matache și subprefectul Constantin Cristea.

Aceștia au vrut ca, prin exemplul personal, să demonstreze că oricine poate contribui la reducerea poluării mediului înconjurător și la adoptarea unui stil de viață mai sănătos și activ.

Și tinerii social democrați au desfășurat la finalul săptămânii trecute o amplă acțiune de ecologizare în localitatea Pârscov și pe malul pârâului Bălăneasa.

În urma mobilizării colective, tinerii social democrați au strâns un camion de gunoi și au montat mai multe cuiburi artificiale pentru păsările sălbatice.

Vinerea Verde este un program de conștientizare pentru protecția mediului înconjurător, organizat de către Partidul Social Democrat la nivel național, cu scopul de a promova responsabilitatea pentru mediu și implicarea pentru protejarea acestuia.

Este doar unul dintre multele proiecte ale Partidului Social Democrat care urmăresc să promoveze o dezvoltare durabilă și responsabilă.

Biroul de Presă al Organizației Județene a Partidului Social Democrat Buzău

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.