vineri, 29 martie, 2024

Protest în doi, la Râmnicu Sărat. ”Nu penalilor la guvernare”, mesajul manifestanților

Protest în doi, la Râmnicu Sărat. ”Nu penalilor la guvernare”, mesajul manifestanților

Facebook
Twitter
Email

Doi bărbați au ținut, miercuri seară, să pună municipiul Râmnicu Sărat pe harta orașelor în care s-a protestat față de ordonanţele privind graţierea şi modificarea codului penal adoptate de Guvern în noaptea de marţi spre miercuri. Buzoienii se mobilizează pe reţelele de socializare să protesteze, în fiecare seară, începând de miercuri, până duminică.

”La Râmnicu Sărat două persoane la protest, trist dar adevărat!”, asta a scris râmniceanul Mugurel Apostu, miercuri, în dreptul fotografiei pe care a postat-o pe Facebook după ce, dezamăgit, a constatat cât de singur e în demersul său civic. El a stat preț de câteva zeci de minute în fața Primăriei celui de-al doilea municipiu al județului Buzău, cu o pancartă pe care era scris mesajul ”Nu penalilor la guvernare”.

Gestul râmniceanului a fost apreciat de prietenii săi virtuali, prin mesaje de încurajare. ”Bravo! Te respect si sunt mândră ca ești fratele meu. Este prima data in viața când îmi doresc din tot sufletul sa ies la protest. Din păcate n-am aceasta posibilitate. Nu pot susține conaționalii decât pe Rețetele de socializare. Succes!”, a scris pe Facebook Valentina Grigore.
16300093_10210314849606702_4658659004725924727_o

Buzoienii se mobilizează pe reţelele de socializare să protesteze, în fiecare seară, începând de miercuri, până duminică. Peste 300 de oameni au participat, miercuri, la un protest organizat în centrul municipiului Buzău.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.