vineri, 29 martie, 2024

Proprietara unui en-gros din Buzău, dispărută duminică, este căutată de scafandri într-un canal hidrotehnic

Proprietara unui en-gros din Buzău, dispărută duminică, este căutată de scafandri într-un canal hidrotehnic

Facebook
Twitter
Email
Patroana unui depozit en-gros din Buzău a dispărut duminică de acasă și sunt indicii că și-ar fi pus capăt zilelor. O dubiță cu care se deplasa femeia de 54 de ani a fost descoperită lângă canalul hidrotehnic din Cândești, iar mai mulți oameni au semnalat prezența unui cadavru în apă. O grupă de scafandri a început căutări, însă ele au fost amânate până luni dimineață.

Stela Negraru locuia în Rătești și deținea mai multe magazine pe raza comunelor Berca și Vernești, precum și un stand într-un complex en-gros din municipiul Buzău. Dispariția a fost semnalată de fiul acesteiea, duminică, în jurul orei 15.30. Mai întâi, polițiștii au găsit mașina femeii, o dubiță de marfă, în apropierea unui canal hidrotehnic din Cândești. Lăsase pe scaunul din dreapta mai multe bunuri, precum cheile mașinii și un telefon mobil.
 
După ce un martor a declarat că a observat un cadavru plutind pe apa canalului, echipe de salvatori de la ISU Buzău au început căutări în zonă apoi au solicitat ajutorul scafandrilor de la Brăila, care au ajuns spre seară la Buzău. Căutările în canalul situat între Vernești și Cândești, unde se presupune că s-a înecat Stela Negraru, au fost amânate până luni dimineață.
 
Despre motivele eventualului gest sinucigaș, se vehiculează mai multe variante. Potrivit unor apropiați, Stela Negraru trecea printr-o puternică stare de depresie cauzată de unele controale demarate de ANAF la firma sa, dar şi pentru că ar fi împrumutat sume de bani de la cămătari.
 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.