miercuri, 31 mai, 2023

Proiect de dotare a Spitalului Județean Buzău cu fonduri europene

Proiect de dotare a Spitalului Județean Buzău cu fonduri europene

Facebook
Twitter
Email

Consiliul Județean Buzău accesează fonduri europene pentru a ajuta Spitalul Județean de Urgență să facă față crizei sanitare fără recedent, provocată de virusul SARS-CoV-2.

Consilierii au aprobat în cadrul unei ședințe extraordinare un proiect de hotărâre care vizează atragerea de fonduri structurale în valoare totală de 10,24 milioane de lei.

Din această sumă, peste 3,5 milioane de lei reprezintă cheltuieli pentru lucrări de construcții și montaj.

Autoritățile buzoiene doresc realizarea unor instalații noi și moderne pentru gaze medicale, precum și dotarea secțiilor exterioare de Oncologie și Pneumologie cu sisteme de detectare și alarmare împotriva incendiilor.

Acestea se activează se activează și în cazul în care sesizează o concentrație mai mare decât limita normală a nivelului de oxigen medical în atmosferă. Proiectul de investiții se va derula pe o perioadă de 19 luni.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Cum să câștigi la un cazinou online?

Te-ai săturat să pierzi bani în cazinourile online? Cu atât de multe jocuri și strategii, cum îți poți spori oportunitățile de a ieși învingător? Jocurile câștigătoare oferă o experiență palpitantă,