duminică, 25 februarie, 2024

Programul educațional Școala din Parc se extinde în cartierele Micro III, Micro XIV, Poștă și Simileasca

Programul educațional Școala din Parc se extinde în cartierele Micro III, Micro XIV, Poștă și Simileasca

Facebook
Twitter
Email

Primăria Municipiului Buzău a transmis miercuri un comunicat, prin care informează că, programul educațional „Școala din Parc”, va fi extins în mai multe cartiere din municipiu.

Această hotărâre a fost luată după reacțiile miilor de copii beneficiari, care au fost încântați de participarea în ultimii doi ani, la super ateliere educativ-recreative.

„Încă de la început, programul municipalității Școala din Parc Buzău și-a propus să aducă educația non-formală în natură și să o facă accesibilă tuturor.

Fiind în al doilea an de implementare, cu mii de copii beneficiari fericiți, am decis să ducem programul și în cartiere, tot în aer liber. Îi așteptăm pe copiii mici și mari, la super ateliere educativ-recreative, în cartierele: Micro III, Micro XIV, Poștă și Simileasca.

Pentru mai multe detalii urmăriți pagina de facebook Școala din Parc Buzău.. Investiția în educație este cea mai bună investiție.
#buzauleducat” au transmis organizatorii.

Programul este implementat de Primăria Municipiului Buzău și Centrul Cultural „Alexandru Marghiloman” Buzău

 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.