miercuri, 12 iunie, 2024

Program pentru stare de  bine și sănătate, la Centrul Iazul Morilor din municipiul Buzău

Program pentru stare de  bine și sănătate, la Centrul Iazul Morilor din municipiul Buzău

Facebook
Twitter
Email

Primăria Municipiului Buzău prin Centrul Cultural și Educațional ,,Alexandru Marghiloman” lansează un program pentru stare de  bine și sănătate la Centrul Iazul Morilor.

În fiecare lună, începând din ianuarie, buzoienii au șansa să fie față în față cu cei mai mari specialiști în sănătate psiho-emoțională din România.

Pe 21 ianuarie 2023, primul eveniment dedicat proiectului „Buzău, oraș deschis stării de bine” este  „Conectarea umană, starea de bine și sentimentul de siguranță. Aplicații ale teoriei polivagale pentru sănătatea mintală și psihoemoțională a individului și a comunității”.

Teoria polivagală este un pilon extrem de important al existenței noastre, fiind o sursă foarte bună prin intermediul căreia ne putem înțelege pe noi înșine și o șansă de a ne dezvolta din ce în ce mai mult, în calitate de indivizi.

Chiar dacă multă vreme unele teorii considerau mintea separată de corp, fără vreo influență reciprocă majoră, acum avem din ce în ce mai multe dovezi științifice care confirmă legătura indestructibilă dintre corpul fizic și psihic și cum ne putem ajuta corpul prin echilibrul psiho-emoțional.

Dacă doriți să participați, vă rugăm să completați formularul cu datele dvs. de contact pe care le vom folosi ca să vă reamintim de acest  eveniment cu câteva zile înainte.(Găsiți formularul și pe pagina de facebook a Primăriei Municipiului Buzău)

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfAiJs3A3gvzeYtVRMv5EG6ORcdHwQAfXI_6jHe093j-ZmqLA/viewform

Sau, puteți opta pentru înscriere telefonică la
0766 240 486
Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.