joi, 30 noiembrie, 2023

Procurorii au cerut arestarea patronului şcolii de şoferi Brătilă, la primul termen în procesul intentat examinatorilor de la Permise

Procurorii au cerut arestarea patronului şcolii de şoferi Brătilă, la primul termen în procesul intentat examinatorilor de la Permise

Facebook
Twitter
Email
Magistrații Tribunalului Buzău au respins, luni propunerea procurorilor Parchetului județean de arestare preventivă a lui Gheorghe Brătilă, patronul școlii de șoferi ”Brătilă”. I-au impus acestuia dar și celor doi agenți examinatori o serie de măsuri suplimentare față de cele ale controlului judiciar. Astfel, cei trei inculpați au interdicția de a comunica între ei sau cu martorii, de a deține arme, de a părăsi țara altfel decât cu aprobarea judecătorului de cameră preliminară. 

Luni s-a consumat primul termen în procesul intentat celor doi examinatori de la Serviciul de Permise și Înmatriculări Auto și patronului școlii de șoferi Brătilă, în același dosar fiind trimis în judecată și primarul de la Brăești, Adrian Perțea. Procesul are loc la Tribunalul Buzău, iar la primul termen, magistrații au cerut arestarea lui Brătilă, însă instanța a respins solicitarea. Soluţia nu este definitivă, putând fi contestată în termen de 48 de ore de la comunicare.
 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.