vineri, 23 februarie, 2024

Primarul Buzăului vrea parcare subterană, pe trei etaje, în zona parcului Sfinții Îngeri

Primarul Buzăului vrea parcare subterană, pe trei etaje, în zona parcului Sfinții Îngeri

Facebook
Twitter
Email

Consiliul Local Municipal a votat bugetul municipiului Buzău, pe 2021. Aprobarea acestuia este încă un prilej pentru primarul Constantin Toma de a posta un videoclip pe Facebook în care vorbește despre viitoarele proiecte edilitare.

Municipiul Buzău va avea anul acesta un buget de peste 413 milioane de lei, din care cheltuielile sunt estimate la 414 milioane de lei, deficitul ridicându-se la 415.000 lei.

Deși contestat încă de la început de către aleșii din USR și PNL, care au depus de altfel și amendamente de care însă nu s-a ținut cont, bugetul a fost votat cu 14 voturi pentru, șase abțineri și un vot împotrivă.

Va fi un an al investițiilor, spune primarul Constantin Toma: ”Avem 104 milioane de euro din care 55 de milioane sunt investiţii, ceea ce reprezintă cel mai bun buget care a fost vreodată în municipiul Buzău de după 1990. (…) Nu este o glumă. Este prinsă în ceea ce veţi aproba.”

Aprobarea bugetului este încă un prilej pentru primarul Constantin Toma de a posta un videoclip pe Facebook în care vorbește despre viitoarele proiecte. Unul dintre ele este ”săparea” în centrul Buzăului a unei parcări cu peste 250 de locuri.

”Una dintre investițiile importante pe care le vizăm prin Planul Național de Redresare și Reziliență este o parcare subterană chiar aici în zona centrală, lângă biserica și parcul Sfinții Îngeri. Dacă vom realiza parc în actuala parcare, adică să extindem parcul de lângă Biserica Sfinții Îngeri și ne vom duce în subteran cu două, trei etaje, vom obține circa 250, 300 de locuri de parcare”, promite Constantin Toma în clipul postat după ședința CLM.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.