luni, 26 februarie, 2024

Primăria investește peste 5 miliarde de lei vechi în amenajarea unuia dintre cele mai moderne skate-parkuri din România

Primăria investește peste 5 miliarde de lei vechi în amenajarea unuia dintre cele mai moderne skate-parkuri din România

Facebook
Twitter
Email

Muncitorii au început deja amenajarea skate-parkului, iar în câteva zile se va trece la montarea mobilierului. Dacă vremea va permite, în cel mult două săptămâni, tinerii pasionați de sporturi extreme de vor putea bucura de noua amenajare din Parcul Tineretului. Pentru ca spațiul să nu fie deteriorat de oamenii certați cu legea, în zonă va exista pază permanentă.

„În prezent, în Buzău nu există un skate park profesionist, amenajat corespunzător și la standarde actuale, pentru practicarea sporturilor de către amatorii de Skateboard, role, biciclete BMX. Astfel, tinerii își desfășoară activitatea pe trotuare și platforme betonate, în zone frecventate de pietoni, utilizând mobilierul urban (…)”, se precizează în proiectul de hotărâre ce prevede crearea unui spațiu modern prin finanțare de la bugetul local.

Valoarea totală a investiției este de 514.015 lei, iar durata execuției lucrărilor este de trei luni. După finalizarea lucrărilor, municipiul Buzău va avea unul dintre cele mai moderne skate-parkuri din țară.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.