joi, 13 iunie, 2024

Primăria Buzău și RER SUD demararează o acțiune de dezinsecție împotriva căpușelor

Primăria Buzău și RER SUD demararează o acțiune de dezinsecție împotriva căpușelor

Facebook
Twitter
Email

În perioada 17 – 24 Aprilie Primăria Municipiului Buzău prin RER SUD, în calitate de unic operator desemnat pentru prestare a activităților de dezinsecție, dezinfecție și deratizare de pe domeniul public, desfășoară acțiunea de dezinsecție împotriva căpușelor pe domeniul public din municipiul Buzău

Acțiunea de dezinsecție se defășoară conform Planului Unitar de Acțiune și a prevederilor Caietului de Sarcini – Anexă la contractul nr. 66088/2023

Acțiunea se va realiza etapizat, în tot municipiul Buzău

Activitățile de dezinsecție se vor desfășura în perioada 17-24 Aprilie, în intervalul orar 07:00 – 10:00. Pe perioada de execuție a dezinsecției, cetățenii sunt rugați să nu tranziteze/staționeze în zonele de acțiune. În cazul în care condițiile meteo vor fi nefavorabile, activitatea va fi decalată, urmând a comunica opiniei publice perioada de execuție a lucrărilor.

Programul de dezinsecție împotriva căpușelor:

Substanța folosită: Flytrin
Substanța este avizată de Ministerul Sănătății și deține Fișă tehnică de securitate.

Substanța se folosește în conformitate cu informațiile din prospectul produsului sau din Avizul Ministerului.

Cadrul legal

RER SUD S.A. desfășoară pe raza municipiului Buzău acțiuni de dezinsecție, dezinfecție și deratizare în baza Contractului de delegare prin concesiune a gestiunii activității de dezinfecție, dezinsecție și deratizare, componentă a serviciului de salubrizare în Municipiul Buzău nr. 66088/24.04.2023, încheiat cu Municipiul Buzău.

În baza acestui contract, RER SUD S.A. acționează în calitate de Operator al serviciului de salubrizare, în sfera activităților de dezinfecție, dezinsecție și deratizare și se supune prevederilor Caietului de Sarcini și Regulamentului de organizare și funcționare, anexe la contractul mai sus menționat, precum și prevederilor legale aplicabile.

 

 

 

 

 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.