Primăria Buzău scutește firmele sau persoanele fizice de la plata taxelor pentru folosinţa domeniului public

Administrația locală anunță că persoanele fizice şi juridice care nu mai desfăşoară, pe perioada stării de urgenţă, activitatea pentru care au încheiat acorduri sau contracte pot solicita suspendarea acordurilor sau contractelor. În această perioadă, nu se percep taxe pentru folosinţa domeniului public, inclusiv taxele pentru teren stabilite conform Codului Fiscal.

Pentru a susţine activitatea persoanelor fizice şi juridice care desfăsoară activităţi economice, sportive, învăţământ, etc. în imobile (teren/spaţii) proprietate publică a municipiului Buzău şi care au încheiat acorduri pentru folosinţa temporară a terenurilor sau contracte de închiriere, pe perioada stării de urgenţă se suspendă valabilitatea acordurilor sau contractelor, la cerere, în cazurile în care, nu îşi pot desfăşura activitatea.

Măsura este adresată celor care dețin chioşcuri amplasate pe domeniul public, terase, chioşcuri în incinta unităţilor de învăţământ, spaţii în incinta în incinta unităţilor de învăţământ sau în imobile proprietatea municipiului Buzău. Solicitarea se va transmite la adresa de e-mail ghiseu.unic@primariabuzau.ro precum şi prin poştă, pe adresa Primăriei Municipiului Buzău, Piaţa Dacia nr. 1.

Fii Reporter