Primăria Buzău, acuzată de abuz de către proprietarul bicicletelor cu patru roți din Parcul Crâng

Un comerciant din Crâng acuză autoritățile locale că i-au interzis să mai funcționeze invocând reclamații nefondate. Primăria Buzău i-a interzis comerciantului să mai închirieze biciclete cu patru roți în baza unei simple sesizări făcure recent pe un site de socializare. Patronul firmei care închiriază mijloacele de agrement spune că totul este o înscenare.

Primăria Buzău a interzis în această săptămână închirierea bicicletelor cu patru roți în cel mai mare parc din municipiu, Crâng. Responsabilii din Primărie invocă faptul că, zilele trecute, s-a produs un incident, lângă heleșteul din parc. Un cetățean ar fi fost lovit de o bicicletă condusă de doi tineri recalcitranți. Reclamația a fost postată pe un site de socializare, apoi preluată de un site local.

Comerciantul vizat de decizia Primăriei Buzău consideră că decizia este un abuz. El spune că a solicitat Primăriei, de multă vreme, dar fără succes, să marcheze cu vopsea un traseu pe anumite alei pe unde să poată circula aceste biciclete, astfel încât ceilalți vizitatori ai Crângului să nu fie deranjați.

Comercianul afirmă că decizia Primăriei de a-i interzice dreptul de a închiria biciclete cu patru roți ar putea fi pusă la cale de alți comercianți care activează în parc si care se tem de concurenta.

Și anul trecut, în urma unor reclamații similare, primarul Constantin Toma decis sa interzică bicicletele cu patru roți în parcul Crâng. Ulterior, la solicitarea buzoienilor care folosesc aceste mijloace de agrement, edilul a cedat și le-a permis din nou accesul.

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI