Prezent la Buzău, liberalul Viorel Cataramă a anunțat că vrea sistarea ajutoarelor sociale

Sistarea ajutoarelor sociale și reducerea numărului de angajați din sectorul bugetar sunt două dintre țintele omului de afaceri Viorel Cataramă în tentativa sa de a câștiga șefia PNL. Viorel Cataramă candidează pentru conducerea Partidului National liberal alături de Ludovic Orban și Cristian Bușoi. Convenția Natională la care PNL își va alege noua conducere are loc pe 17 iunie.

Aflat într-un turneu prin mai multe judete din țară, pentru a-și susține proiectul de moțiune pentru candidatura la șefia PNL, Viorel Cataramă a declarat astăzi, la Buzău, ca va milita pentru sistarea ajutoarelor sociale și diminuarea numărului de angajați în sistemul bugetar.

El a explicat că nu dorește să fie votat de către asistații social sau, în general, de către alegătorii de stânga.

Omul de afaceri Viorel Cataramă, cel care a fondat imediat după Revoluție grupul Elvila, spune că ceilalți contracandidați propun programe care nu au nimic în comun cu liberalismul.

Cataramă spune că așteaptă să fie sprijinit de către liberalii buzoieni pentru a castiga sefia partidului, chiar daca organizația PNL Buzău si-a exprimat public susținerea pentru un alt candidat, Ludovic Orban.

Viorel Cataramă candidează pentru conducerea PNL alături de Ludovic Orban și Cristian Bușoi. Convenția Natională la care PNL își va alege noua conducere are loc pe 17 iunie.

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI