Preşedintele Consiliului Judeţean Buzău cere ca tehnocraţii şi liberalii să nu confişte sărbătoarea naţională de 1 Decembrie

Preşedintele Consiliului Judeţean Buzău Petre Emanoil Neagu face un apel către prefectul judeţului Buzău, Aurelia Mitrea, să se abţină în a urma modelul de la Bucureşti ,unde Preşedintele Klaus Iohannis invită doar pe cine pofteşte pentru a participa la ceremonia oficială de ziua naţională.

Într-o postare apărută sâmbătă pe Facebook, Neagu îi cere reprezentantului tehnocraţilor şi liberalilor în teritoriu, Aurelia Mitrea, să nu facă scandal de ziua naţională şi să nu confişte sărbătoarea de 1 Decembrie prin intenţia sa de a-l lăsa să vorbească de la tribuna oficială doar pe liberalul Teodor Atanasiu.

“Din păcate, la Bucureşti, în disprețul românilor şi al respectului faţă de instituțiile fundamentale ale statului, preşedintele Klaus Iohannis invită pe cine pofteşte. La Buzău, ca să-l mulțumească pe şeful cel mare, prefectul Aurelia Mitrea vrea să-l lase doar pe Teodor Atanasiu să vorbească. PNL vrea să confişte 1 Decembrie şi să facă scandal. 1 Decembrie este ziua TUTUROR românilor. Este o sărbătoare dar mai ales un prilej pentru ca politicienii să arate mai multa unitate, să lase la o parte certurile. PSD va participa la această sărbătoare şi va asista la ceremonie din mijlocul românilor. Voi sta împreună cu primarul ales al Buzăului Constantin Toma şi cu presedintele PSD Marcel Ciolacu. Vom avea ca invitați mai multi primari din județ. Vom sărbători alături de români! Vreau să le spun buzoienilor că vom avea grijă ca aceasta manifestare să se desfășoare în liniște, aşa cum a fost mereu!” a mai adăugat preşdintele Consiliului Judeţean Buzău, Petre Emanoil Neagu în postarea de pe Facebook.

Niciun reprezentant al administraţiei locale, Primăria Municipiului Buzău sau Consiliul Judeţean Buzău, nu a fost invitat în stafful oficial şi nici să ia cuvântul de ziua naţională de către Prefectul tehnocrat-liberal Aurelia Mitrea.

P  PSD BUZAU/ stiridebuzau.ro/ CUI 11160007

Fii Reporter