miercuri, 12 iunie, 2024

Marcel Ciolacu, vizită în cea mai mare comună din Buzău: „Vadu Pașii se va dezvolta și mai mult după finalizarea Autostrăzii A7″

Marcel Ciolacu, vizită în cea mai mare comună din Buzău: „Vadu Pașii se va dezvolta și mai mult după finalizarea Autostrăzii A7″

Facebook
Twitter
Email

În cadrul unei vizite fulger organizate marți după amiaza la Buzău, premierul Marcel Ciolacu a ajuns în localitatea Vadu Pașii, declarată oficial ca fiind cea mai mare comună din Buzău. Ciolacu a lăudat coloborarea dintre municipiul Buzău și localitățile Mărăcineni și Vadu Pașii, unde în ultimii ani au fost implementate proiecte mari de infrastructură.

În ultimii ani, la Vadu Pașii au fost investiți peste peste 28 de milioane de euro în infrastructură.

Premierul Marcel Ciolacu a precizat că până acum nu s-a ținut cont de coloratura politică a administrației locale din Vadu Pașii, cu care în ultimele două mandate a colaborat intens pentru dezvoltarea unor proiecte esențiale pentru comunitate.

Ciolacu a amintit despre finalizarea unor proiecte de interes major pentru comunitatea locală, cum ar fi podul de peste râul Buzău, reabilitarea Drumului Județean DJ203 K, dar și despre investiția de peste 10 milioane de euro în rețeaua de alimentare cu gaze.

„Colaborăm de aproape două mandate cu administrația locală din Vadu Pașii pentru dezvoltarea infrastructurii și credem că zona se va dezvolta și mai mult după finalizarea autostrăzii care trece pe aici. Colaborarea dintre cele două administrații de la Buzău și de la Vadu Pașii se va intensifica și mai mult, odată cu reabilitarea șoselei de centură”, a precizat Marcel Ciolacu.

„La Vadu Pașii s-au investit foarte mulți bani și sperăm să facem și mai mult pentru binele comunității. Mulți dintre sătenii din Vadu Pașii muncesc la Buzău iar mulți dintre buzoieni și-au construit case la Vadu Pașii. Colaborarea dintre cele două administrații este bună și va fi și mai bună”, a completat senatorul Lucian Romașcanu.

Edilul Gheorghe Firon a precizat la rândul său că în ultimii trei ani s-au făcut eforturi pentru reabilitarea a 20 de kilometri de drumuri sătești, cu peste 3 milioane de euro, fiind amintite și proiectele care au vizat investiții majore în reabilitarea rețelei de apă și introducerea canalizării, dar și amănunte despre rabilitarea completă a Școlii din Vadu Pașii, construcția unei săli de sport și a unei noi grădinițe.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.