sâmbătă, 15 iunie, 2024

Premiul pentru jurnalism „Simona Catrina”, acordat post mortem regretatului Mihai Baltag

Premiul pentru jurnalism „Simona Catrina”, acordat post mortem regretatului Mihai Baltag

Facebook
Twitter
Email

Premiul pentru jurnalism de calitate, „Simona Catrina”,  a fost decernat post mortem celui mai longeviv jurnalist de sport din Buzău, Mihai Baltag, dispărut prematur în luna noiembrie, la doar 45 de ani.

Concursul a fost lansat la Buzău în 2022 de Ziua internațională a libertății presei, de către Felix Rache, fost jurnalist și realizator de emisiuni la Antena 3.

„Dragi colegi,

Am decis ca premiul pentru prima ediție a concursului de jurnalism „Simona Catrina”, lansat cu ocazia Zilei Mondiale a Libertății Presei, să fie acordat familiei ziaristului buzoian Mihai Baltag, cel mai longeviv jurnalist sportiv local din perioada post-decembristă, în semn de omagiu și recunoștință pentru întreaga activitate a celui care a încetat din viață în data de 11 noiembrie 2022, la vârsta de 45 de ani.” a precizat Felix Rache pe social media.

Premiului Simona Catrina” pentru reportaj a fost lansat ca un omagiu adus talentatei jurnalistei născute la Buzău Simona Catrina, dispărută prematur în urma unei afecțiuni grave.

 

 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.