joi, 18 aprilie, 2024

Predoiu îl vrea pe Preda, în continuare, șef la PDL Buzău

Predoiu îl vrea pe Preda, în continuare, șef la PDL Buzău

Facebook
Twitter
Email

Cătălin Predoiu a fost, miercuri, la Buzău, cu gândul să ajute filiala județeană să treacă peste criza de autoritate, însă efortul său a fost zadarnic. Concluzia, la finalul ședinței BPJ, a fost că singurul capabil să țină frâiele filialei este Cezar Preda, numai că acesta nu are de gând deocamdată să revină asupra deciziei de demisie.

Cătălin Predoiu a ajuns la Buzău însoțit de senatorul Gigi Christian Chiru, preşedinte al organizaţiei judeţene PDLConstanţa, secretar executiv şi vicepreşedinte interimar responsabil pe Regiuneade Dezvoltare Sud-Est.

„Am venit să avem o discuţie cu colegii. Vrem ceva constructiv, vrem să vedem ce au de gând dânşii şi ce vor să ne spună. Sunt aici împreună cu colegul meu Gigi Chiru, de la Constanţa, vom vedea care este punctul de vedere al organizaţiei şi apoi vom face un raport către Biroul Permanent Naţional. Eu sunt onorat de faptul că am fost anunţat de presa buzoiană ca preşedinte PDL Buzău, dar nu este cazul. Noi avem doar o primă discuţie astăzi şi este exclusă o astfel de decizie”, a declarat Cătălin Predoiu, înainte de ședință.

Întrunirea Biroului Permanent Judeţean s-a încheiat, însă, fără niciun rezultat concret. “La Buzău va trebui să găsim o soluţie care, după părerea mea, nu poate fi alta decât revenirea domnului Preda în fruntea organizaţiei. Sperăm ca acest lucru să se întâmple cât mai curând. Până la acel moment, domnul Raul Florescu va fi preşedinte interimar, cum este, de fapt, şi în acest moment, în calitate de prim-vicepreşedinte al organizaţiei”, a declarat Cătălin Predoiu.

La şedinţa Biroului Permanent Judeţean Buzău, însă, s-a pus în discuţie posibilitatea ca deputatul Cezar Preda şi preşedintele PDL, Vasile Blaga, să o dea la pace, iar demisionarul să revină asupra deciziei de a părăsi toate funcţiile de conducere de la nivel judeţean şi central. ”Am discutat cu domnul Preda, ştia despre această discuţie. Deocamdată, poziţia sa, formal, este neschimbată, dar dialogul cred că poate să aducă o soluţie”, a declarat Cătălin Predoiu.

Preşedintele demisionar al organizaţiei judeţene a Partidului Democrat Liberal, a declarat că nu se revine în funcția pe care a abandonat-o săptămâna trecută.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.