Pompierii, încurcați de zeci de gură-cască, la incendiul devastator care a decimat o familie din Râmnicu Sărat

O femeie a sfârșit carbonizată, iar alte patru rude ale sale, printre care și un copil de 12 ani au ajuns la spital cu arsuri grave. Pompierii cred că incendiul a izbucnit de la o acumulare de gaze scăpate dintr-o butelie defectă.

Incendiul a izbucnit aseară într-o gospodărie dintr-o zonă locuita de rromi. Alarma s-a dat repede printre vecini, care au sărit să-i scoată din flăcări pe locatari.

Imediat au intervenit și pompierii, incomodați de numărul mare de curioși veniți să vadă intervenția.

Un băiat de 12 ani, mama copilului în vârstă de 32 de ani, tatăl femeii de 52 de ani și o mătușă de 51 de ani au suferit arsuri grave și au fost duși la spitalul din Râmnicu Sărat, iar apoi transferați la secția de arși din Buzău. Pentru bunica băiatului nu s-a mai putut face nimic; pompierii au găsit-o carbonizată.

Din primele date, pompierii cred că incendiul a fost cauzat de o butelie defectă. Gazele scăpate din butelie s-au aprins atunci când bunicul a încercat să pună lemne în soba încinsă.

În cameră se aflau cinci persoane: bunicii, fiica lor, nepotul și o soră a femeii. Flacăra a cuprins rapid lucrurile din jur. Femeia de 50 de ani, bolnavă, nu a mai reușit să se salveze.

Vecinii spun că în casă ar locui 15 persoane, care au rămas acum fără un acoperiș deasupra capului.

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI