joi, 22 februarie, 2024

Polițiștii locali din Buzău au rămas fără norma de hrană

Polițiștii locali din Buzău au rămas fără norma de hrană

Facebook
Twitter
Email

Ședința Consiliului Local Municipal Buzău a adus susteritate pentru poliţiştii locali. Aleșii buzoieni au decis încetarea normei de hrană pentru angajaţii instituţiei de ordine publică. Stimulentul financiar fusese, deja, suspendat, în luna iulie a anului trecut, fapt pentru care poliţiştii locali acţionaseră în judecată municipalitatea.

Conducerea orașului a decis, astăzi, încetarea acordării normei de hrană pentru personalul Poliţiei Locale. Edilii aprobaseră, anul trecut, suspendarea acestei norme, pentru a face reduceri de costuri.

Primarul Constantin Toma le-a cerut consilierilor să voteze pentru anularea acestui stimul, motivând că Poliţia Locală a dat, deja, în judecată primăria. La proces, poliţiştii locali au invocat că în lege nu este nicăieri stipulat termenul de „suspendare a normei de hrană”

În cele din urmă, consilierii locali au votat pentru încetarea acordării normei de hrană. Este vorba despre sume lunare cuprinse între 560 şi 670 lei ce reveneau fiecărui poliţist local.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.