Polițiștii buzoieni au aplicat amenzi de peste 200.000 de lei în minivacanța de Anul Nou

Minivacanța de sfârșit de an a fost perturbată de numărul mare de evenimente unele soldate cu victime şi pagube materiale. Polițiştii buzoieni au intervenit la peste 130 de evenimente, au constatat 70 de infracțiuni și au aplicat 450 de sancţiuni contravenţionale.

Un număr de peste 350 de poliţişti au acționat în perioada 29 decembrie – 2 ianuarie, în sistem integrat, alături de celelalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

Au fost organizate peste 20 de acțiuni și s-a intervenit la 138 de evenimente, dintre care 70 au fost sesizate prin 112.

În urma acțiunilor și intervențiilor, au fost constatate 70 de infracţiuni, dintre care 18 au fost constatate în flagrant delict.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 450 sancţiuni contravenţionale în valoare de 211.025 de lei şi au fost confiscate bunuri (materiale pirotehnice) în valoare de 17.000 de lei.

De asemenea, poliţiştii rutieri au continuat activităţile pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, în medie nouă aparate radar fiind utilizate zilnic.

Astfel au fost constatate șapte infracțiuni la regimul rutier şi au fost reținute 57 de permise de conducere.

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI