Polițiști buzoieni, diagnosticați cu COVID-19. Birourile IPJ au fost dezinfectate

Alertă sanitară la Inspectoratul Județean de Poliție Buzău, unde șase angajați au fost depistați cu noul coronavirus. Au fost diagnosticați cu COVID-19 cinci polițiști și un angajat din rândul personalului contractual.

Șase angajați ai Inspectoratului de Poliție Județean Buzău au fost depistați pozitiv la testul pentru SARS-CoV2 și au fost internați pentru îngrijiri de specialitate.

Potrivit unor surse, au fost izolați la domiciliu 18 colegi ai cadrelor din IPJ Buzău infectate cu SARS-CoV2. activitatea Inspectoratului de Poliție Județean Buzău nu a fost afectată.

Imediat au fost efectuate mai multe dezinfecții în birourile în care lucrau cei șase. Aceștia au fost internați la spitale din Buzău și Râmnicu Sărat.

Potrivit Direcţiei de Sănătate Publică Buzău, în ultimele 24 de ore, la nivelul judeţului au fost confirmate 33 de cazuri noi de COVID-19.

Pacienţii nou confirmaţi au vârste cuprinse între 3 şi 80 de ani şi au fost internaţi la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău şi la unităţi medicale din Bucureşti.

Fii Reporter