miercuri, 24 aprilie, 2024

Polițist local din Buzău, prins cu un produs furat la ieșirea din Carrefour

Polițist local din Buzău, prins cu un produs furat la ieșirea din Carrefour

Facebook
Twitter
Email

Un polițist local din Buău a fost surprins la ieșirea dintr-un supermarket cu un produs furat. Acesta a fost observat de agentul de pază al magazinului când a trecut printre casele de marcat fără să plătească o sticlă de vin.

Bărbatul prins la furat în magazinul Carrefour din incinta Buzău Shopping City este angajat al Direcției Poliție Locală din subordinea Primăriei Buzău.

Acesta apucase să iasă pe la casele de marcat cu o cutie în care se afla o sticlă de vin în valoare de peste 30 de lei. Agentul care Dup ce l-a prins în flagrant pe polițistul local, agentul de pasă al magazinului a chemat imediat un echipaj de la IPJ Buzău.

„Poliția Buzău a fost sesizată azi de agentul de securitate al unui supermarket din municipiul Buzău că o persoană a trecut de casele de marcat cu un produs în valoare de 32.99 lei fără a-l plăti. În cauză s-a deschis dosar penal pentru furt”, este anunțul IPJ Buzău.

Și conducerea Poliției Locale Buzău a reacționat, în acest caz urmând a fi deschisă o anchetă ce va conduce, probabil, la concedierea angajatului. Acesta ar fi declarat că a uitat la ieșire că avea sticla cu vin la el.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.