vineri, 29 martie, 2024

Poliția Locală face ordine printre comercianții stradali de pe Transilvaniei

Poliția Locală face ordine printre comercianții stradali de pe Transilvaniei

Facebook
Twitter
Email

O acțiune a Poliției Locale desfășurată marți pe strada Transilvaniei, din municipiul Buzău, le-a dat planurile peste cap unor comercianți dornici să-și umple buzunarele în mod ilegal. În numai câteva ore, polițiștii au amendat 11 comercianți care vindeau produse de sezon pe domeniul public, fără a deține autorizație în acest sens.

Polițiștii locali au descins marți pe strada Transilvaniei din municipiul Buzău, loc unde comercianții vând pe domeniul public produse de sezon. Oamenii legii au constatat că, pe o parte și pe alta, strada era înțesată de comercianți care își vindeau în mod ilegal produsele.

Astfel, 11 comercianți au fost sanctionați pentru că nu au respectat prevederile Hotărârii Consiliului Local Buzău. Amenzile se ridică la 2125 lei.

Pentru a avea dreptul de a vinde produse pe domeniul public, comerciații trebuie să dețină un acord de teren eliberat de Primăriei, potrivit unei hotârâri a Consiliului Local Buzău. Polițiștii locali spun că vor desfășura astfel de acțiuni pe raza municipiului Buzău și în perioada următoare.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.