joi, 22 februarie, 2024

Poliția în alertă, după ce un bolnav a păcălit paza spitalului de psihiatrie și măsuri de siguranță Săpoca și a pornit spre casă

Poliția în alertă, după ce un bolnav a păcălit paza spitalului de psihiatrie și măsuri de siguranță Săpoca și a pornit spre casă

Facebook
Twitter
Email

Poliția din Buzău a fost solicitată joi seara să caute un pacient care a reușit să iasă din Spitalul de Neuropsihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Săpoca fără să fie observat de agenții de pază și de personalul de supraveghere. A fost găsit la Pârscov, aproape de domiciliul său.

Oamenii legii au organizat imediat filtre în zonele unde se bănuia că ar fi ajuns bolnavul. Astfel, după două ore de la anunțarea dispariției, bărbatul a fost depistat de polițiștii Secției 11 Pârscov și condus la unitatea medicală pentru reinternare.

În urmă cu patru luni, doi pacienţi au reuşit să evadeze, fiind găsiţi după două ore de căutări, în apropierea spitalului, pe malul pârâului Slănic.

Spitalul de Neuropsihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Săpoca este un spital din judeţul Buzău înfiinţat în 1960, care furnizează servicii de îngrijiri de psihiatrie pentru întreaga populaţie a judeţului Buzău, dar se adresează şi persoanelor din alte judeţe.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.