Poliția din Buzău, pe urmele unui șofer din București care a accidentat mortal un om după care a fugit

Polițiștii buzoieni sunt pe urmele șoferului unui autoturism de teren, înmatriculat în București, care marți seară a accidentat un bărbat cu mașina, pe E85, la Oreavu, după care și-a văzut nestingherit de drum. Victima, un bărbat de 67 de ani din Râmnicu Sărat, a murit pe loc.

Evenimentul a avut loc în afara localităţii buzoiene Oreavu. Râmniceanul care se angajase în traversarea şoselei, neregulamentar, a fost acroșat succesiv de două autoturisme care circulau în aceeași direcție.

La volanul celei de-a doua mașini se afla fostul primar al comunei vrâncene, Slobozia Bradului, Valerică Zamfirescu. Acesta a mărturisit că nu a putut face nimic pentru a evita impactul. Din declarațiile sale, polițiștii au tras concluzia că victima fusese lovită de două autoturisme, primul, un SUV înmatriculat în Capitală, părăsind locul accidentului.

Bărbatul de 67 de ani din Râmnicu Sărat a murit pe loc. Oamenii legii îl caută pe individul aflat marți seară de la volanul SUV-ului implicat în accident atât în Buzău, cât şi în Capitală dar şi în judeţele limitrofe.

Fii Reporter