joi, 22 februarie, 2024

Poliția caută un minor de 13 ani, din Ulmeni, dispărut de două săptămâni de acasă

Poliția caută un minor de 13 ani, din Ulmeni, dispărut de două săptămâni de acasă

Facebook
Twitter
Email

Poliția din Buzău le-a trimis colegilor din toată țara semnalementele unui minor de 13 ani, care a plecat de acasă de la sfârşitul lunii octombrie. În momentul în care a plecat de acasă, băiatul era îmbrăcat cu un trening de culoare negru cu verde, bluza având glugă şi era încălţat cu pantofi tip adidas de culoare portocalie. Pe data de 13 noiembrie, un bărbat din comuna Ulmeni s-a prezentat la Postul de poliţie comunal Ulmeni şi a sesizat că fiul său, Mircea Iulian Ene, în vârstă de 13 ani, a plecat de acasă în ziua de 29 octombrie, în jurul orei 07.00 şi nu a mai revenit.
         
Bărbatul a precizat poliţiştilor că în perioada 30 octombrie – 12 noiembrie l-a căutat pe fiul său în localitatea de domiciliu, prin comunele limitrofe, în municipiul Buzau, precum şi la rude, în comunele Vintilă Vodă, Amaru şi Gălbinaşi, dar nu a aflat nimic despre băiat.

Semnalmentele minorului a fost comunicate dispozitivului de siguranţă publică, iar poliţiştii continuă activităţile ce se impun în vederea găsirii acestuia.
         
Totodată, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău a solicitat darea în urmărire la nivel naţional a minorului. Semnalmente: constituţie atletică, păr şaten, ten deschis, ochi albaştri, fără semne particulare.
         
În momentul în care a plecat de acasă, minorul Mircea Iulian Ene era îmbrăcat cu un trening de culoare negru cu verde, bluza având glugă şi era încălţat cu pantofi tip adidas de culoare portocalie.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.