vineri, 24 mai, 2024

Poliţia buzoiană se pregăteşte de un nou val de pensionări

Poliţia buzoiană se pregăteşte de un nou val de pensionări

Facebook
Twitter
Email

Anunţul Guvernului privind îngheţarea salariilor la nivelul din 2020, dar şi zvonurile conform cărora se vot tăia din sporuri şi că s-ar putea schimba condiţiile de pensionare, au creat panică printre poliţiştii cu state vechi.

Numai de la începutul acestui an, 22 de agenţi de poliţie şi un ofiţer au solicitat încetarea raporturilor de serviciu, cu drept de pensie la împlinirea vârstei şi cu îndeplinirea celorlalte condiţii necesare pensionării în sistemul de pensii pentru instituţiile din domeniul apărării naţionale, ordinii publice şi siguranţei naţionale.

Este vorba despre poliţişti cu experienţă, din structuri operative. Șefii Poliţiei buzoiene trebuie să găsească soluții să umple golul lăsat de către poliţiştii pensionaţi, având în vedere că abia în vară se aşteaptă un lot de absolvenţi de la Academia de Poliţie ori de la Școala de Agenţi de la Câmpina.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.