Poliția Buzău a reținut patru hoți care furau acumulatori din mașini

Mai mulți buzoieni au descoperit, zilele trecute, că nu mai au acumulatorii la mașină. În toiul nopții, hoții reușiseră să deschidă capota și să ia bateria, patru autoturisme fiind prăduite în numai câteva ore. Poliția i-a prins pe infractori: patru tineri, între care un minor.

Joi, poliţişti din cadrul Secţiilor de poliţie rurale Mărăcineni, Berca şi Beceni, sub coordonarea ofiţerilor specialişti din cadrul Poliţiei Municipiului Buzău, au identificat principalii bănuiţi de comiterea unor furturi de pe raza localităţilor Măteşti, Tisău şi Verneşti. Faptele au fost sesizate poliţiei în ziua de 20 februarie, de către persoanele vătămate.

Potrivit poliţiştilor, un număr de patru tineri cu vârste cuprinse între 17 şi 37 de ani din localitatea Vadu-Paşii, în seara zilei de 19 februarie, s-ar fi deplasat pe raza mai multor localităţi şi ar fi sustras de la patru autoturisme, acumulatori auto, pe care ulterior i-ar fi valorificat la un centru de achiziţie materiale feroase şi neferoase.

Prejudiciul estimat de proprietarii autovehiculelor la 950 lei, a fost recuperat în proporţie de 50 %. Cele patru persoane au fost reținute pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI