luni, 11 decembrie, 2023

Poliția anchetează moartea suspectă a unui adolescent din localitatea buzoiană Grebănu

Poliția anchetează moartea suspectă a unui adolescent din localitatea buzoiană Grebănu

Facebook
Twitter
Email

Un adolescent din localitatea buzoiană Grebănu a fost găsit mort în propria locuință. Poliția a deschis dosar penal pentru moarte suspectă, cauza decesului urmând să fie stabilită de rezultatul necropsiei.

Tânărul Ciprian Miron, în vârstă de 17 ani, locuia cu bunicii săi în satul Livada Mare. Luni dimineață, în jurul orei 9.00, bunica sa l-a găsit căzut în baia în care se afla și un boiler pe gaz. Bătrâna a sunat la 112, iar la fața locului au ajuns polițiști și asistenți medicali care au încercat să îl resusciteze, fără rezultat însă.

Ciprian Miron era elev al Colegiului Național Alexandru Vlahută, din Râmnicu Sărat. Era și fotbalist la echipa de juniori republicani a Olimpiei Râmnicu Sărat. Oficialii clubului spun că adolescentul a avut meci chiar și sâmbătă și nu era cunoscut cu probleme de sănătate.

Cel mai probabil, tânărul a decedat în urma unui infarct, însă acest lucru se va stabili în urma necropsiei. Apropiații spun că Ciprian nu suferea de nicio boală.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.