PMP pregătește excluderea lui Ion Marin din partid, situație care va genera pierderea mandatului de către fostul șef al IPJ Buzău

Partidul Mișcarea Populară Buzău a anunțat, marți, că va declanșa procedurile de excludere a lui Ion Marin din partid. Reacția conducerii PMP a venit la scurt timp după ce fostul șef al IPJ Buzău, în calitate de consilier local, a refuzat să boicoteze ședința CLM de marți, alături de grupul opoziției. Pierderea calității de membru PMP va genera excluderea sa din Consiliul Local.

Într-un comunicat de presă al PMP se arată că ședința extraordinară a Consiliului Local Municipal Buzău din data de 13 septembrie, ”desfășurată în condiții ilegale, având în vedere modul de convocare și de informare a consilierilor, a oferit opiniei publice dovada categorică a faptului ca Ion Marin, consilier local al PMP Buzău, s-a vândut cu totul intereselor grupului infracțional reprezentat de primarul PSD Constantin Toma”.

”Domnul Ion Marin a luat act de strategia publică a PMP legată de ședința de astăzi, dar a ales să dea cărțile pe față și să arate întregii opinii publice caracterul său de slugă în fața intereselor ilegitime ale unui primar penal, cercetat de justiție pentru escrocheriile financiare pe care le-a făcut, cercetat de DNA pentru abuzurile pe care le face, cercetat de ANI pentru că a mințit în mod flagrant la întocmirea declarației de avere”, se arată în comunicat.

Șeful PMP Buzău, deputatul Adrian Mocanu, a dat de înțeles încă de luni că este deranjat de atitudinea fostului comandant al IPJ, consilierul Ion Marin.

„Domnul Marin este un om foarte serios. Din ce am văzut își ține promisiunile față de domnul Constantin Toma. Vrea să ajungă șeful Poliției Locale, noi îl susținem cu ce putem dar vom fio întotdeauna împotriva concedierilor care se preconizează acolo, fiind vorba practic de o concediere în masă”, a declarat deputatul Adrian Mocanu.

COMUNICAT DE PRESĂ

Sedinta extraordinara a Consiliului Local Municipal Buzau din data de 13 septembrie, desfasurata in conditii ilegale, avand in vedere modul de convocare si de informare a consilierilor, a oferit opiniei publice dovada categorica a faptului ca Ion Marin, consilier local al PMP Buzau, s-a vandut cu totul intereselor grupului infractional reprezentat de primarul PSD Constantin Toma. Domnul Ion Marin a luat act de strategia publica a PMP legata de sedinta de astazi, dar a ales sa dea cartile pe fata si sa arate intregii opinii publice caracterul sau de sluga in fata intereselor ilegitime ale unui primar penal, cercetat de justitie pentru escrocheriile financiare pe care le-a facut, cercetat de DNA pentru abuzurile pe care le face, cercetat de ANI pentru ca a mintit in mod flagrant la intocmirea declaratiei de avere.
PMP este cea mai importanta voce a opozitiei buzoiene pentru ca a decis sa demaste caracterul penal al actiunilor primarului PSD Toma Constantin si consecintele grave pe care actiunile sale le au asupra buzoienilor. Buzoienii nu vor permite niciodata ca sute de oameni din Politia Locala sa fie trimisi pe drumuri, ca Parcul Crang sa intre in vizorul falimentar al acestui primar devenit in doar doua luni de zile infractor.
Pentru motivele aratate mai sus, PMP Buzau va declansa procedurile de excludere din partid a domnului Ion Marin.

Fii Reporter