sâmbătă, 15 iunie, 2024

Piața Dacia, gata în mai. Anunțul vine din partea edilului Buzăului, Constantin Toma

Piața Dacia, gata în mai. Anunțul vine din partea edilului Buzăului, Constantin Toma

Facebook
Twitter
Email

Buzoienii se pot plimba în Piața Dacia și pe Aleea Trandafirilor, complet reabilitate, începând cu luna mai. Este anunțul făcut, zilele trecute, de către primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, în urma discuțiilor purtate cu reprezentanții firmei de construcții. Edilul a mai anunțat că, în această vară, se vor încheia și lucrările de reabililitare a Bulevardului Unirii.

Buzoienii nu mai au mult de așteptat până când se vor bucura de un centru al orașului reabilitat complet. Edilul Constantin Toma a anunțat că lucrările de modernizare a  centrului orașului vor fi gata în maximum două luni.

De altfel, în ultimele zile, se poate observa că în șantierul din centru, numărul muncitorilor este mult mai mare decât în toamnă.

Modernizarea centrului orașului se realizează printr-o investiție cu bani europeni, în valoare de aproximativ 6 milioane de euro. Lucrarea este executată de SC Fraicom SRL, din București, și ar fi trebuit să fie gata chiar în această lună.

În același context, edilul Constantin Toma a mai anunțat că se apropie de final și lucrările de reabilitare a bulevardului Unirii, dar și celalalte lucrări de modernizare a infrastructurii rutiere, demarate anii trecuți.

Reabilitarea Bulevardului Unirii este realizată, cu bani europeni, de către grupul de firme austriac Strabag. Termenul de finalizare prevăzut în contract este decembrie 2022.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.