miercuri, 22 mai, 2024

Piața Centrală din Buzău are instalație de lumini. Pe un ecran rulează colinde

Piața Centrală din Buzău are instalație de lumini. Pe un ecran rulează colinde

Facebook
Twitter
Email

Pentru prima dată în 30 de ani, Piața Centrală „Stan Săraru” a fost împodobită cu ghirlande. Aici a fost montată plasa de luminițe care acoperea în ultimii ani întregul platou din centrul orașului, căreia autoritățile au decis acum să-i găsească alt amplasament.

Plafonul construcției din piața centrală a Buzăului este luminat festiv, iar în mijoc a fost montat un panou LCD pe care rulează colinde de Crăciun și recomandări privind combaterea pandemiei de coronavirus.

”Am mutat plasa de lumini în Piața Centrală pentru că nu mai avea rost să o ținem în Piața Dacia. Cel puțin o lună de zile vom avea aici colinde, muzică românească și muzică populară care să atragă, de ce nu, lumea la cumpărături și să ne bucurăm de venirea sărbătorilor”, a spus primarul Constantin Toma.

Iluminatul festiv din Piața Centrală din municipiul Buzău va funcționa pe întrega perioadă a sărbătorilor de iarnă. Tot în Piața Centrală va fi adus și împodobit și un brad.

Sunt însă și voci critice care spun că demersul este aproape inutil, deoarece piața agro-alimentară este aproape pustie după lăsarea întunericului, atunci când este pusă în valoare instalația de iluminat festiv.

Iluminatul festiv a fost pus în funcţiune pe absolut toate străzile din Buzău unde au fost montate ghirlande. Decoraţiunile din acest an sunt noi, iar firma care le-a montat este din Buzău. Au fost pornite şi instalaţiile din centrul oraşului, acolo unde va fi amenajat un mic târg de Crăciun şi Anul Nou.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Ce este detartrajul?

Detartrajul este o procedură stomatologică non-invazivă, menită să îndepărteze placa bacteriană și tartrul (depunerile calcificate) de pe suprafața dinților și de sub gingii. Această procedură