miercuri, 21 februarie, 2024

Petrecere de logodnă cu minori, lângă Buzău, întreruptă de polițiștii

Petrecere de logodnă cu minori, lângă Buzău, întreruptă de polițiștii

Facebook
Twitter
Email

O petrecere cu peste 30 de persoane, organizată într-o gospodărie din satul Potoceni, județul Buzău, a fost oprită de polițiști. Oamenii legii au descoperit că distracția organizată ilegal, în pandemie, sărbătorea logodna a doi minori.

În urma unor apeluri la 112, polițiștii buzoieni au descins joi seară la adresa comunicată în sesizări, de unde muzica răsuna la maximum iar zeci de persoane petreceau de zor.

În urma verificărilor, oamenii legii au constatat că logodnicii erau minori, ambii în vârstă de 13 ani, motiv pentru care a fost intocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de act sexual cu un minor.

Mai mult, cazul a fost preluat şi în atenţia Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, care au preluat-o pe copila proaspăt logodită și au dus-o într-un centru din subordine.

Petrecerea a fost oprită, iar cei peste 30 de participanți au fost trimiși acasă. Organizatorul a primit o amendă în valoare de 5.000 lei.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.